3 Aralık 2015 Perşembe

X-Ticaret Satış Ortaklığı Ağı Hakkındaki Gerçekler!!!

xticaret

Xticaret Nedir?

Xticaret Türkiye'nin 1 numaralı affiliate network(Satış Ortaklığı Ağı)'dır(Affiliate Network konulu yazıyı okumak için Tıklayın.). Çoğunlukla dijital ürünlerin bulunduğu xticaret ağı, %50-%75 komisyon oranlarına sahiptir.Ayrıca tüm ödemeler otomatik ve güvenli/sorunsuzdur.



Xticaret Üyelik Ücreti

 

Xticaret ağına kayıt olup ürünlerin satış ortaklığını yapabilmeniz için 25TL üyelik ücretini ödemeniz gerekmektedir. Bu ücret sadece 1 kere, kayıt olurken ödenir. 

Peki neden kayıt ücreti ödemeniz gerekiyor? Bu ücretin ilk nedeni biz satış ortaklarının kazançlarını korumak. Nasıl mı? Şöyle ki sizin satış ortaklığını yaptığınız bir ürünü almayı düşünen alıcı sizin yönlendirme linkiniz yerine kendisi ortaklık ağına kayıt olup kendi linkini kullanabilir ve komisyon da kendi cebinde kalır. Fakat kayıt ücreti bunu büyük ölçüde engelliyor.

İkinci neden ise xticaret ağı çok fakat satış yapmayan ortaklar yerine az ama aktif bir ortak grubu oluşturmaya çalışıyor. 25TL'yi gözden çıkaran biri ayrıca bu işte de ciddi olduğunu göstermiş olmaktadır. 

Peki bu 25TL ödendiğine değiyor mu? Eğer satış ortaklığını nasıl yapacağınızı biliyorsanız xticaretin yüksek komisyon oranları sayesinde çok kısa sürede ödediğiniz ücretin kat ve kat fazlasını kazanacağınızı garanti edebilirim.

Satış ortaklığı kazanç yöntemleri ve tekniklerinden henüz haberdar değilseniz, benim de kullandığım "GooMass Eğitim Kiti" ile teknik ve tüyoları öğrenebilir, ayrıca içerisindeki xticaret eğitim kitabı ile de xticaret ağı ile hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

Ödemelerinizi Ne Zaman ve Nasıl alabilirsiniz?

 

Xticaret ödemelerini ayda 2 dönem yapmaktadır. İlk ödeme dönemi ayın 5-6-7'sinde ve 2. dönem ödemeleri 18-19-20'sinde yapılmaktadır. Kazançlarınız bir sonraki ayın ilk ödeme döneminde ödenir. Yani 1i ile 17si arasındaki kazançlarınız sonraki ayın ilk ödeme döneminde, 18'i ile 31'i arasındaki kazançlarınız sonraki ayın 2. ödeme döneminde ödenir. Bunun nedeni ise ürün iadesinin söz konusu olabilmesidir. 

Ödeme alt limiti 50TL'dir ki bu rakama yüksek komisyon oranları sayesinde 1-2 satış ile ulaşabilirsiniz.Paranızı Banka hesabınıza, Paypal Hesabınıza ve ya Neteller Hesabınıza çekebilirsiniz. Ödemeniz yapılırken vergi ödemesi kazancınızdan düşülür ve sizin adınıza yapılır. Bu hem satış ortaklarından hem de ürün üreticisi/sahibinden kesinti olarak alınır(Ürün sahibinden %17, satış ortağından %10 kesinti yapılır.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder