20 Kasım 2015 Cuma

PTC Hesabınıza Nasıl Referrals(Ref) Bulabilirsiniz?


Ptc kazanç yönteminde daha fazla kazanabilmek için ref bulmanın çok önemlidir. Peki ptc hesabınız için nasıl ref. bulacaksınız? Bu konuda bir kaç farklı yöntem mevcut ortak noktaları ise hangi ptc sitesini kullanıyorsanız, bu sitenin tanıtımını yapmak ve güvenilir olduğunu kanıtlamaktır. İşte ref. bulmak için uygulayabileceğiniz yöntemler;



  • Bir Blog Açmak: Blogger, blogcu gibi ücretsiz blog servislerinden yararlanarak bir blog açabilir ve burada yazılar yazarak ptc sitesinin tanıtımını yapıp altına da referans linkinizi ekleyerek ref bulabilirsiniz. Eğer google aramalarında siteniz üst sıralarda çıkıyorsa bu yöntem ile çok sayıda ref bulabilirsiniz. Evde para kazanmak için farklı yöntemleri de deneseniz blog açmak işin içinde olacaktır.
  • Forum Sitelerinde Tanıtım Yapma: İnternette bulunan popüler bir çok forum sitesi mevcut(wmaraci vs...) Bu forumlarda ilgili konuya giderek(genelde İnternetten para kazanma diye bir ksıım bulunur) burada ptc sitenizin detaylı tanıtımını yapmalı ve elinizde varsa ödeme örneklerini koymalısınız. Ardından yine referans yönlendirme linkinizi ekleyerek arkadaşların bu link ile kayıt olmasını isteyebilir ve ref toplayabilirsiniz. Özellikle bu yöntem diğerlerine göre daha hızlıdır çünkü forum siteleri zaten sık sık ziyaret edilir ve googleda üst sıralarda çıkarlar. Yani paylaştığınız tanıtım direk olarak okuyucu ile buluşur. 
  • Sosyal Paylaşım Sitelerinde Paylaşabilirsiniz: Facebook, Twitter... gibi sosyal paylaşım sitelerinde çokça takipçisi bulunan bir hesabınız var ise veya bie gruba kayıtlı iseniz burada ptc sistemini ve kendi kullandığınız sitenin tanıtımını yine bir ödeme kanıtı ile koyup alta da kendi ref linkinizi koyarak referans bulabilirsiniz.
  • Reklam Vermek: Bu yöntemi kullanmanızı pek tavsiye etmiyorum çünkü çoğunlukla zarar getiriyor. Bu teknikde hem internetten para kazanma / evde para kazanma ile ilgili site ve bloglara banner reklamı verebilir hem de kullandığını farklı ptc sitelerine bir birlerinin reklamını verebilirsiniz. Fakat dediğim gibi geri dönüş oranları çok az oluyor ve verdiğiniz paraya deymiyor.
  • Ayrıca etrafınızda bulunan zamanın büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren arkadaşlarınız, akrabalarınız, komşularınız vs. varsa onları da davet edebilirsiniz.
 Kullanabileceğiniz yöntemler genel olarak bunlar. Fakat bunlar dışında da kendiniz farklı bir yöntem bulabilir, karşılaşabilirsiniz. İnterneti uzay gibi düşünebilirsiniz sonsuz ve sürekli büyüyor elbette yeni yöntemler çıkacaktır. Bu yöntemlerden hangisini kullanırsanız kullanın kesinlikle takibini yapmalısınız. Blogunuzu güncel tutmalı ve forum yazılarınızı yenilemeli, yorumlara cevap vermelisiniz. Özellikle yazılarınızın gerilere düşmesine izin vermemelisiniz. Bol kazançlar

Bol kazançlar...

4 yorum:

  1. Ptc lerden kazanmak için referans şart. Bu bilgiler de iyi oldu. Aslında insan az kafa yorsa çok rahat kazanabilir.

    YanıtlaSil
  2. Evet kesinlikle referans olmalı. Güzel bilgi. Referansın yanına biraz da zaman eklenirse ne güzel olur :)

    YanıtlaSil
  3. para yatırmadan günde sınırsız dolar kazanmak isterseniz goo.gl/h6K7Eh

    YanıtlaSil