20 Kasım 2015 Cuma

Affiliate Network Nedir?

affiliate network Nedir

Affiliate Network Nedir? Affiliate Network yani Satış Ortaklığı Ağı birden çok affiliate programının bir araya geldiği ağdır. Bu sayade ortaklık programlarına daha kolay ulaşabilirsiniz. Satış ortaklığına yeni başlayanlar için bu ortak ağlar çok daha kolaylık sağlar.

Dünyada ve Türkiye de belli başlı bazı satış ortaklığı ağları mevcuttur. Bunlardan daha sonra bahsedeceğim. Türkiye de daha yeni yeni emekleyen satış ortaklığı sisteminde belli başlı 1-2 satış ortaklığı ağı mevcuttur.



XTicaret


Türkiye'nin 1 numaralı satış ortaklığı ağıdır. İçinde satış ortaklığını yapabileceğiniz bir çok ürün bulundurur. alt ödeme alma limiti 50TL olan ve banka hesabınıza veya paypal ile çekebileceğiniz ödemenizi 1-2 ürün satışı yaparak anında ulaşabilirsiniz. Ayrıca ayda 2 sefer ödeme yapan şirket ödeme limitini geçtikten sonraki 2. ödeme döneminde ödemenizi yapıyor.

Adtriplex

Türkiyedeki sayılı satış ortaklığı ağlarından olan adtriplex 3 farklı satış programı mevcuttur. Bunlar "Satış Başına Komisyon", "Üye Başına Para" ve "Tıklama Başına Kazanç" .  Her ürünün farklı programı mevcuttur. Aynı zamanda komisyon oranlarıda üründen ürüne farklıdır.

Türkiyeden başka Almanya ve Amerika'da da piyasada olan adtriplex onlarca satış programı mevcuttur.

1 yorum:

  1. MYADVERTISINGPAYS REKLAM İZLE PARA KAZAN
    CEBİNİZDEKİ PARAYI DEĞERLENDİREBİLECEĞİNİZ AYDA 3.000 4.000 DOLAR SABİT KAZANCA ULAŞABİLECEĞİNİZ REAL YATIRIM SİTESİ..
    MÜRACAT http://evdenekis-internetteisinikur.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil