27 Kasım 2015 Cuma

Dünyanın 1 Numaralı Affiliate Ağı: Clickbank

clickbank




Clickbank Dünya`nın 1 numaralı affiliate network yani satış ortaklığı ağıdır. Clickbank ağında 110.000`in üzerinde ürün bulunmaktadır ve bu ürünlerin çoğu dijital üründür(e-kitaplar, eğitim setleri vs...) Bu da yüksek komisyon oranları demektir. %75e varan komisyon oranları bulunmktadır. 200`den fazla ülkede hizmet veren clıckbank ağında 6 farklı dilde ürunler mevcuttur(İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Portekizce) fakat ne yazık ki henüz Türkçe ürünler bulunmuyor.

Clickbankın Avantajları:


  • Binlerce ürün tek bir ağda elinizin altında bulunur. Her ortaklık programı için tek tek başvuru yapmanıza gerek yoktur, bir kere clickbank kaydınızı yaptığınızda istediğıniz ürünün satış linkini hemen alarak satış ortaklığına başlayabilirsiniz.
  • Tamamen güvenlidir. Clickbank ağına kayıtlı kullanıcı sayısı 100binlerle hatta milyonlarla ifade ediliyor ve kazandığınız 1 cent bile onlarda kalmayacağı garantidir. Ödemelerinizi zamanında ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz.
  • Clickank ağında binlerce ürünve %75è varan yüksek komisyonlar vardır, ayrıca size Dünya çapında satış yapabilme olanağı sağlar. Yani burada Türkiye`de ki 80 Milyona değil dünyadaki milyarlarca insana satış yapabilme olanağınız bulunur.
  • Üyelik de ücretsizdir.
  • Ürünleri pazarlamak için mükemmel bir yabancı dile de gereksiniminiz yoktur. Tabi ne kadar iyi bilirseniz kazancınız daha fazla olacaktır.

 Para Çekme Alt Limiti ve Yöntemleri?

Clickbank da ödeme limiti en az 10$ seçeneği mevcut ama bunu önermiyorum çünki ödemeniz çek olarak gelecek ve 10$a çek göndereceklerini sanmıyorum ki gönderseler bile siz onu bozdururken geriye birşey kalmaz. Ödemeniz çek olarak geleceğinden elinize ulaşması biraz uzun sürebilir(yurt dışından geldiği için)

Ama merak etmeyin kendilerine ulaşarak banka hesabınıza EFT olarak yollanmasını da sağlyabilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınız "GooMass Eğitim Kiti"nde detaylı şekilde anlatılmıştır. Ayrıca yine sette Clickbank hakkında herşeyin açıklandığı"Clickbank Eğitimi kitabı da bulunuyor. Fakat bu ürün paralı olduğu ve ben de dahil alanlara karşı saygısızlık olmaması için burada açıklayamam.

2 yorum:

  1. evet ama clickbank nedir ne işe yarar sitesi yabancı mı bu siteden ya da üründen faydalanmak için illa ki kitabınızı mı almamız gerekiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki kitabı almanıza gerek yok ingilizceniz varsa hem kayıt olup kullanabilirsiniz fakat GooMass eğitim kitabında hem nasıl etkili satış ortaklığı yapılacağını hem de clickbank hakkında bazı internette bulamayacağınız püf noktaları öğrenebilirsiniz. Örneğin Clickbank Türkiye ye sadece çek ile ödeme yapıyor bu da 1 ay gecikmeli ödeme demek fakat Gomaas içerisinde nasıl havale ile ödeme alacağınızı da anlatıyor...

      Sil