30 Kasım 2015 Pazartesi

WHAFF ile Akıllı Telefonunuzdan Para Kazanın!

whaff

Çağımızda artık hepimizin elinde bir akıllı telefon var. Hiç bir zaman yanımızdan ayırmadığımız bu telefonlarımızdan elbette zaman zaman oyun oynuyor veya program yüklüyoruz. Peki ya size yüklediğiniz program ve oyunlardan para kazanabileceğinizi söyleseydim!

Evet! Yüklediğiniz oyun ve programlardan para kazanabilirsiniz. Sadece bu kadar da değil aynı zamanda günlük oyunlara girmeye devam ederek ve size verilen görevleri yaparak da para kazanabilirsiniz.


Bize bu paraları kazandıracak programımızın ismi Whaff!! Whaff, android markette 150bin'e yakın kullanıcısı olan ve insanların oyun oynarken ve ya program yüklerken para kazanmasını sağlayan bir program. Yapmanız gereken size gönderilen teklifteki oyun ve ya programı yüklemek ve günlük görevleri yaparak para kazanmak. Bunların dışında günlük katılım ile whaff'ın size verdiği devam etme ücreti ve arkadaşlarınızı kayıt ederek hem siz hem de onun para kazanmasını sağlayabilirsiniz.

10$ para biriktirdiğinizde paypal hesabınıza parayı aktarabilir ve ya android market, steam vb. platformlarda harcayabilirsiniz.

Aşağıdaki linkden hemen Whaff'ı yükleyin ve kayıt olurken " CH65013 " kodunu girerek anında 0,30$ hoş geldin parası ile başlayın. Bol Kazançlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder