17 Kasım 2015 Salı

Satış Ortaklığının Kazanç Potansiyeli!

 satış ortaklığı para kazanma 
Daha önce Satış Ortaklığı(Affiliate Marketing)'ndan bahsetmiştik Peki Satış ortaklığı ile ne kadar para kazanılabilir? Bu işin potansiyeli ne kadar? Bu yazımda da bundan bahsediceğim.

 

Türkiye'nin İnternet Kullanma Oranı %53,8'e Tırmandı.


Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK)'nun yaptığı çalışma sonucu ortaya çıkan oran bu. Bu da Türkiye ortalama 42 milyon insanın internet kullandığını gösteriyor. Bizi asıl ilgilendirense bu insanların ne kadarı internetten alış veriş yapıyor. İnternete giren 42 milyon insanın 24 milyonu internetten alış veriş yapıyor. Bu da internet kullananların %57'si ve Türkiye Nüfusunun %31'i ediyor.  Tabi ki bu bahsettiklerimiz Türkiye'deki piyasası. Dünyayı düşünürsek aklımıza daha rahat bir şeyler canlanabilir.


Kendi Payınızı Kapmak için Geç Kalmayın.

Bu verdiğimiz rakamlar her yıl daha da yükselmekte. Geçen yazımda satış ortaklığının Türkiye de hala emeklediğinden bahsetmiştik ve bu doğru hala çok yeni. Büyük firmalar potansiyelinin farkında ve satış ortaklığını kullanarak reklam vermeye çoktan başladılar. Bu firmaların sayısı da her gün artmakta. 
Türkiye'deki durum bu peki dünyanın geri kalanında durum ne? Yine bahsettiğim gibi Avrupa ve Amerika'da satış ortaklığı çok uzun zamandır işleme konulmuş ve işlemektedir. İnsanlar bu yolla binlerce dolar kazanıyor. Peki bunun bizimle ne alakası var. Elbette satış ortaklığını sadece Türkiye'de yapmak zorunda değiliz. Dışarıda çok daha büyük bir maden parlıyor. Sizde isterseniz yabancı firmaların satış ortaklığı programlarına girerek daha çok kazanabilirsiniz.

Bol Kazançlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder