16 Kasım 2015 Pazartesi

Altın Yumurtlayan Tavuk: Satış Ortaklığı Sistemi !!!

satış ortaklığı

Zaman içinde teknolojini ve yaşam şartlarının değişmesi, gelişmesi ile birlikte ortaya yeni iş olanakları ortaya çıkmaktadır. "Satış Ortaklığı(Affiliate Marketing)" de bu iş imkanlarından birisi. Aslında satış ortaklığı Avrupa ve Amerika'da uzun yıllardır bulunmaktadır. Fakat Türkiye'de daha yeni diyebileceğimiz, 5-6 yıllık bir sistem ve daha emekleme aşamasında bulunuyor.

Satış Ortaklığı Nedir?

 

Sizin bir ürünün tanıtımını yaparak, o ürünün satılmasını sağlamanız ve satılan üründen komisyon kazanmanız olarak özetleyebiliriz. Satış ortaklığında 4 temel öğe vardır:

satış ortaklığı temel öğeleri

  1. Sağlayıcı (Firma, Ürün sahibi vs.)
  2. Satıcı (Aracı kurum/birey)
  3. Ürün (Servis, Fiziksel ürün, Dijital ürün)
  4. Alıcı (Müşteri)
Burada biz "Satıcı" kategorisinde bulunuyoruz. Satıcı derken sizin yapmanız gereken alıcının üründen haberdar olmasını sağlamaktır. Onun dışında siz ne alıcıyla diyalog içinde olursunuz ne de ürün sizin elinize geçer. Sizin tek yapmanız gereken alıcıyı ürün adresine göndermek sonrası tamamen sağlayıcı firma/birey uğraşır.

Peki Satış Ortaklığı Sisteminde Ne Kadar Kazanılabilir?

 

Peki satış ortaklığı ile aylık ne kadar kazanabilirsiniz? 500TL, 700TL? Bazılarınıza imkansız gelebilir ama biraz tecrübe kazandıktan sonra bu miktarları bir ayda değil birkaç günde kazanabilirsiniz. Sizin gibi bende başlarda pek inandırıcı bulmamıştım ama birkaç satış yaptıktan sonra bunun mümkün olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Boşuna söylemedik "Altın Yumurtlayan Tavuk" diye...

Peki Bu Miktarda Paralar Kazanmaya Ne Kadar Sürede Kazanmaya Başlayabilirsiniz?

 

Bunun için aceleci olmamalısınız. Acele edip altın yumurtlayan tavuğu keserseniz elinizdeki bir yemeklik tavukla kalırsınız. Kazanmaya başlamanın 1 kısa 1 de uzun yolu mevcut. Kısa yolda, bir satış ortaklığı eğitim seti alırsınız ve uzman yardımı ile 1-2 ay geçmeden kayda değer miktarda para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ya da uzun yoldan, bazı şeyleri kendini tecrübe ederek ve internetten ve en kazançlı yol blogundan aldığınız bilgilerle kazanmaya çalışabilirsiniz.
İkinci yöntemde ne kadar sürede para kazanabilirsiniz kesin birşey diyemem ama şu kesin ki ilkine göre daha uzun ve daha maliyetli olacaktır. Şöyle ki hem bazı deneyimler kazanmak için cebinizden para çıkarmanız gerekebilir, hem de bu eğitim setlerinde, internette bulamayacağınız bazı püf noktolar var ve ben de eğitim setini satın almış biri olarak bunları direk size söyleyemem(malum hem cebimden para çıkmış hem de kabul edilmis bir sözleşme var.) ama ne olursa olsun elimden geldiğince yardımcı olacağım. Fakat son kez söylemeliyim ki benimde satın aldığım ve hala kullandığım set olan goomas eğitim setini tavsiye ederim.

goomas eğitim seti

Satış Ortaklığının Artıları Nelerdir?

 

  • Satış ortaklığı sisteminin en iyi yanı sisteminizi oturttuktan sonra siz yemek yerken, arkadaşlarınızla dolaşırken hatta uyurken bile para kazanabiliyor olmanız.
  • Satış ortaklığı ile bir doktorun aylık kazancı kadar kazanabilirsiniz ve bunun için 6 yıl okumanıza gerek yoktur.
  • Satış ortaklığı ile büyük paralar kazanmak için sadece basit düzeyde bilgisayar kullanmayı bilmeniz yeterlidir. İster öğrenci olsun ister ev hanımı, satış ortaklığı ile para kazanabilirsiniz.
Bu kelimenin tam anlamıyla serbest mesleğin karşılığıdır. Sadece evinizde oturarak ve sisteminizi oturttuktan sonra günde 1-2 saatinizi harcayarak hayatınızı lüks içinde geçirebilirsiniz. Seçim size kalmış şimdi kazanmaya başlayabilir ve hala ülkemizde emeklemekte olan bu sistemde yerinizi sağlama alarak pay sahibi olabilirsiniz ve ya bu fırsatın yanınızdan geçip gitmesini izleyebilirsiniz.

Satış Ortaklığı ile ilgili az bilinen Tüyoları ve hızlı kazanç yollarını öğrenmek istemez misiniz?

4 yorum:

  1. Satış ortaklığı sistemini çok güzel bir şekilde açıklamışsınız. Elinize emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Sistemi çok net/anlaşılır bir şekilde anlatmışsınız Emeğinize sağlık kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. en iyi satış ortaklığı sizce hangisi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun tam cevabı yoktur. Yöntem olarak Çiftçi yöntemini tavsiye ederim. Ürün olarak soruyorsanız bunlar dönem dönem değişmektedir. Örneğin yaz yaklaşırken diyet ürünleri revaçtayken kış aylarında sağlık çayları vesaire olabilir. Bunun yanında yabancı diliniz varsa clickbank ile yurt dışından çok daha büyük miktarlarda para kazanabilirsiniz.

      Sil