7 Aralık 2015 Pazartesi

2015 Satış Ortaklığı ile İnternetten Para Kazanma Eğitimi 01

satış ortaklığı eğitimi

Satış Ortaklığı ile internetten para kazanma eğitiminin ilk bölümündeyiz. Satış Ortaklığı evde para kazanma yöntemlerinden en çok potansiyeli olan ve kazandıranıdır. İlk aşamada kazanç yolumuzu belirlemeniz gerekiyor. Satış ortaklığında 2 farklı kazanç yolu mevcuttur. Avcı kazanç yöntemi ve Çiftçi kazanç yöntemi... İlk aşamada bunlardan birini seçmemiz gerekiyor.

Satış Ortaklığı İnternetten Para Kazanma Yolunu Belirleme


Avcı ve Çiftçi kazanç yöntemlerinden kısaca bahsetmek gerekirse;


Avcı yönteminde internetten para kazanmak için belli bir sermaye ile para harcayarak reklamlar verebilir ve yine paranızla farklı yöntemleri kullanarak potansiyel müşterilerinize anında ulaşmanızı sağlar. Fakat kazancınızın devam etmesi için sürekli para harcamaya devam etmeniz gerekir ve yanlış bir reklam tekniği ile sadece paranızı çöpe atmış olursunuz. Bu yüzden kullanacağınız reklam tekniğinde deneyiminiz yoksa ve ya bu konuda bir eğitim almadıysanız, avcı yöntemini kullanmanızı çok önermiyorum. Fakat illa avcı yöntemini kullanacağım diyorsanız, satın alabileceğiniz bazı eğitimler var. Bunlardan en kalitelisi "GooMass Eğitim Kiti"dir.

 Avcı Sistemi ve Teknikleri


Çiftçi yöntemi ise internette para harcamadan kalıcı bağlantılar oluşturarak potansiyel müşterilere ulaşmayı hedefler. Bunun için bir ücretsiz blog açabilir ve ya parayla bir site alabilir ve ürün tanıtımı yaparak satış yapabilirsiniz. Tabi farklı çiftçi tekniklerini de kullanabilirsiniz. Çiftçi yöntemi uzun süreli pasif kazançlar sağlar. Yani bir kere sitenizi oluşturup satmaya başladığınızda siz uyurken bile satış yapabileceksiniz. Çiftçi yöntemi için de yine goomass içinde ve farklı eğitimler mevcut fakat burada tek kaybedeceğiniz zaman olduğunu düşünürsek, zamanınız bolsa dene yanıl yöntemiyle deneyim kazanabilirsiniz.

Çiftçi Yöntemi ve Teknikleri 


Satış ortaklığına başladığınızda ilk yapmanız gereken bu yöntemlerden birini seçip yoğunlaşmaktır. İsterseniz ikisini de aynı anda yapabilirsiniz ama yeni başlayanlar için öncelikle birine yoğunlaşmanızı tavsiye ederim.

Bol Kazançlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder