14 Kasım 2015 Cumartesi

Makale Yazarak Para Kazanmak İster misiniz?

makale yazarak para kazanma

İnternetten para kazanmanın bir diğer yolu da makale yazarak para kazanmaktır. Eğer yazı yazmayı seviyorsanız bu size iyi bir yan gelir olabilir. Tabi buna ne kadar zaman harcayabileceğiniz ve yazılarınızın kalitesine göre geliriniz artacaktır. Peki bu işin piyasası nasıl? Türkiye'de son zamanlarda blog\site açanlar ve bu platformlardan para kazanmaya başlandı ve bu durumda makale satın alan blogger ve site yazarları var. Doğrusu şu an makale yazarlarına ihtiyaç var. Eğer nereden, kime satacağınızı biliyorsanız bu iş ile iyi miktarda para kazanabilirsiniz. Size bu konuda yardımcı olabilecek kaynakları da yazının devamında paylaşacağım.

Peki makale yazılarak ne kadar para kazanılır? 


Bunun iki farklı cevabı var. Makale yazarak para kazanmanın 2 farklı yolu vardır.. Bunlar;
  1. Makalelerinizi yazıp satarak,
  2. Blog\Site açarak yazılarınızı paylaşır ve blog\site üzerinden para kazanırsınız.

 Makaleleri Satarak Para Kazanmak

 

Bu konuda piyasa da büyük bir boşluk var. Her ne kadar forumlarda vs. yazı yazıp satan insanları görseniz de henüz yeterli miktarda makale yazarı mevcut değil. Bu sizin için bir şans.

Bu kazanç yönteminde hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. 15-20 dakikada yazabileceğiniz bir yazıyı 1TL-10TL arasında alıcı bulacaksınız. Tabi bu fiyat yazının konusu, seo uygunluğu gibi kıstaslara bakılarak belli olur. Yeni başlayan bir makale yazarının genellikle 3TL gibi bir fiyata alıcı bulabilir. Bu hesapla günde 1 saatinizi ayırıp 4 yazı yazsanız ayda 360TL yan gelir kazanmış olursunuz. Tabi ilerleyen zamanlarda makalelerinizin değeri artacak ve sizde daha fazla kazanabileceksiniz.

Bu kazanç yönteminde size önerdiğimiz eğitim kitabı "EvdenPara" makale yazarlığı rehberi... Bu makale yazarlığı rehberi ile alıcılarınızla hemen iletişim kurabilecek ve anında kazanmaya başlayabileceksiniz.

Blog ve Sitenizde Yayımlayarak Kazanmak


Bu kazanç yönteminde para kazanmaya başlamak için en az bir kaç hafta sabretmeniz ve yayımladığınız yazıları paylaşmanız gerekiyor. Fakat diğer yandan bir kere sisteminizi oturttuğunuzda yazı paylaşmadan da para kazanabileceksiniz. Ayrıca kazanabileceğiniz paranın bir sınırı da bulunmuyor. Diğer yazılarımızı okuyarak internetten para kazanma konusunda ortalama bir fikir elde edebilirsiniz. Tabi bunun için daha fazla çalışmanız gerekiyor. Sadece makaleler değil blog\sitenize de önem vermelisiniz.

Bu kazanç yönteminde ise size önerdiğimiz eğitim kitabı "GooMass Yazarak Para Kazanma" eğitim kitabı. Bu kitapta sadece blog\site açarak para kazanmayı değil. Makale yazıp satma yöntemini de öğreneceksiniz. Bu sayede hem makalelerinizi hemen satıp kazanmaya başlayabilir hem de kendi blogunuzu açabilirsiniz.

İyi Kazançlar...

2 yorum:

  1. Makale yazarak para kazanma konusunda güzel bir paylaşım olmuş, ayrıca vermiş olduğunuz açıklayıcı örnekler için teşekkür eder. Başarılarınızın devamını dilerim..

    YanıtlaSil