13 Kasım 2015 Cuma

Anket Doldurarak Para Kazanmak İsteyenlere Öneriler

anket örnekleri

Anket doldurarak para kazanmak mümkün ama göründüğü kadar kolay değil. Tabi gözünüzde büyütülecek kadar zor bir şey de yok. Yine de sizin işinizi kolaylaştırabileceğimiz kadar kolaylaştırmak için burada birkaç öneri paylaşacağım. Evde para kazanmak isteyen takipçilerim için bu tavsiyelere de uyarak anket doldurarak aylık bir miktar para kazanabilirler.

1- İnternetten para kazanmak istiyorsunuz ve anket doldurarak para kazanmaya başlayacaksınız ilk yapmanız gereken sadece anket sitelerine kayıt olurken kullanacağınız ve anketlerinizin gönderileceği yeni bir mail adresi açmak. Bunun nedeni kayıt olduğunuz anket sitesi arttıkça gelen anketler de artacak ve normalde kullandığınız mail adresini kullanırsanız gelen çok sayıdaki anket ile çok karmaşık bir hal alacaktır, O yüzden ayrı bir mail adresi kullanmanız daha iyi ve kolay olacaktır. Ben Gmail hesabı açmanızı öneririm kullanımı kolay ve düzenlidir.



2- Anket şirketlerini bulduktan sonra kayıt süreci başlayacak. Kayıt olduktan sonra yapmanız gereken ilk şey profil bilgilerinizi doldurmak olmalı. Şunu belirteyim ki eğer profil bilgilerinizi doldurmazsanız kesinlikle anket alamazsınız.

Profil bilgilerinizi doldurma işlemi bu işin en sıkıcı/bezdirici yanı. Şöyle ki her kayıt olduğunuz anket sitesinde aynı onlarca soruyu tek tek cevaplamanız gerekiyor.

Şu konuda da dikkat edin. Daha fazla anket alırım düşüncesiyle profil bilgilerinizi sakın yanlış girmeyin. Şöyle ki anketlerinizde profil bilgilerinizle tutmayan veya farklı bir çalışma sırasında bu uyumsuzluk fark edilirse daha fazla anket alamayabilirsiniz

3- Mail adresinizi gün içinde olabildiğince fazla kontrol etmeye çalışın. Çoğumuzun kullandığı akıllı telefonlarda zaten mail adresinizi sekronize ederseniz zaten sizin için belli aralıklarla kontrol etmesi için ayarlayabilirsiniz. Her gelen anketin belli bir katılımcı sayısı ve süresi vardır. Bu süre içerisinde katılamaz veya sayı dolmuş olursa size gelse bile o anketi alamazsınız.

4- Sadece 1-2 tane anket sitesine kayıt olup bolca para kazanacağınızı sanmayın. İyi miktarda para kazanmak istiyorsanız kesinlikle bulabildiğiniz kadar anket sitesine kayıt olun. Burada kayıt olduğunuz anket sitelerinin scam yani sahte-dolandırıcı olmadığına emin olmanız gerekmektedir ki En Kazançlı Yol'u takip ederseniz bulabildiğimiz tüm güvenli anket sitelerini sizlerle paylaşacağız.

Son olarak gelen anketlerden kazanacağınız para genelde anket başına 5 doları geçmeyecektir fakat düzenli olarak anket doldurmaya devam ederseniz daha fazla kazanacağınız anketler de gelecektir. Şöyle anlatayım ki düzenli olarak anketlerini doldurduğum bir anket şirketinden bir haftalık bir programa katıldım. Bu programda anket şirketinin telefon programına belli aralıklarla gün içinde ne yaptığımı yazıyordum bu anket bana 1 hafta sonunda 40 tl kazandırdı. Daha farklı ve daha fazla kazanabileceğiniz anketler de alabilirsiniz. Örneğin ürün denemeleri gibi ama bunun için devamlı ve güvenilir bir anket doldurucu olmalısınız. Kolay gelsin, bol kazançlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder