12 Kasım 2015 Perşembe

Anket Doldurarak Para Kazanmak Mümkün mü?

anket doldurarak para kazanmak mümkün mü

Anket doldurarak para kazanmak mümkün mü? Anket doldurarak ne kadar para kazanılabilir? İnternetten para kazanmaya çalışıyorsanız bu sorularla karşılaşmış olabilirsiniz. Peki gerçekten mümkün mü?

İnternetten para kazanmanın bir çok yolu var ve evet anket doldurarak internetten para kazanmak mümkün. Fakat nasıl ve ne kadar kazanabilirsiniz? İnternette arayıp ulaşabileceğiniz bir çok site size anket doldurarak para kazanmanın çok kolay olduğunu ve sadece anket doldurarak geçinebileceğinizi iddia etmektedir pekala bunlar ne kadar gerçeği yansıtıyor?

Anket Doldurarak Para Kazanmak Mümkün mü?

Elbette. Büyük firmalar, siyasi partiler ve daha bir çokları ürünlerini ve ya seçim sonuçları hakkında fikir almak için anket düzenletebiliyor. Sizde haberlerde anket sonuçlarından bahsedildiğini duymuşsunuzdur. İşte bu anketler anket şirketleri aracılığıyla yapılıyor. Sizde bu anket şirketlerine üye olarak anketler aracılığıyla fikirlerinizi söyleyerek hem para kazanıyorsunuz hem de fikirlerinizi ortaya koyabiliyorsunuz.

Anket Doldurarak Ne Kadar Para Kazanılır?

Kazanacağınız para profil bilgilerinize ve kayıt olduğunuz anket şirketi sayısına göre değişiklik gösteriyor. Anketler belli bir kitleye özel hazırlanıyor, eğer profiliniz bu kitleye uyuyorsa ankete katılırsınız. Bazı kişiler anket doldurarak büyük paralar kazanmak mümkün olmadığını söylüyorlar.Elbette sadece 1-2 anket şirketiyle çalışarak iyi miktarda para kazanmanız pek mümkün değil. Ayrıca aylık 3000$ gibi uçuk miktarlar da mümkün olmayabilir ama 100$-500$ gibi bir para kazanmak başlarda biraz uğraş ile mümkün olabilir ve bu bir çok insan için iyi bir yan gelirdir.
Anket şirketleri anket başına 1$ ile 75$ arası para ödüyorlar.Fakat karşılacağınız anketler genelde 1-5$ arası ödeme yapacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder