6 Aralık 2015 Pazar

Satış Ortaklığı: Avcı Sistemi ve Teknikleri


Avcı sistemi nedir?... Size daha önce çiftçi sistemi kazanç tekniklerini anlatmıştım. Bu sefer ise avcı sistemi kazanç tekniklerini anlatacağım.

Avcı sistemi, çiftçi sisteminin aksine para harcayarak para kazanmanızı sağlar. Nasıl mı? Avcı sistemindeki tekniklerde para harcayarak ürünün tanıtımı yapar ve yönlendirme sağlarsınız. Avcı sistemindeki bazı teknikler;



    1. Reklam Verme: İlk ve en çok bilinen\kullanılan avcı tekniği reklam vermektir. Reklam vermek için kullanabileceğiniz reklam sitelerinden bazıları; Adwords, AdHood ve ayrıca sosyal medyada(facebook, twitter vs...) da reklam verebilirsiniz. Fakat, özellikle adwords de bazı satış ortaklığı linklerini kabul etmeyebilir. Bu gibi durumlarda kendi tanıtım sayfanızı oluşturabilir ve kendi sitenize reklam vererek oradan direk ödeme sayfasına yönlendirebilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınız GooMass Eğitim Kitinde anlatılmıştır.
    2. Mail Marketing: Bu kazanç tekniğinde parayla aldığınız mail listesine ürününüzün tanıtımını yapan bir yazı ve yönlendirme linkinizi ekleyerek yapılır. Bu teknik de geri dönüşler reklam vermeye göre daha fazladır çünkü direk olarak belli sayıdaki kişilere ulaşırsınız.
Yukarıda iki farklı tekniği anlatmaya çalıştım fakat avcı kazanç teknikleri bunlarla sınırlı değildir. GooMass Eğitim Kitinde bu teknikler ayrıntılı olarak anlatılıyor, tüyolar ve örnek reklamlar veriliyor. Bunların yanında kendi kazanç tekniklerinizi de bulabilmeniz mümkün.

Avcı Sistemi Artı ve Eksileri

            +Avcı sisteminde ürününüz direk potansiyel müşterinin önünde olur. Bu da demektir ki iyi bir kampanya yönetimi ve tekniği ile aynı gün içinde hatta aynı saatte bile satış yapabilirsiniz.
            +Bir site/blog kurmanız gerekmez.
            +Tüm dillerde, tüm ülkelerde satış gerçekleştirebilirsiniz. Reklamlarda kullanacağınız cümle sayısı 2-3 ile sınırlı olacağından bunu yapmak için geniş bir yabancı dil bilgisine ihtiyaç duymazsınız.

            -Başlamak için belli miktarda bir sermayeye ihtiyacınız var,
            -Reklamlarınız durduğu anda gelirleriniz de duracaktır. Bu yüzden satış yapmanız çok önemli. Eğer satış gerçekkleştiremezseniz ve sermayeniz biterse tüm gelir yollarınız da kapanır. Bu yüzden satış kampanyanızı/reklamınızı iyi hazırlamanız gerekmektedir.

Bu eksiler biraz daha arttırılabilir. Fakat biraz bilgi birikimi ve tecrübe ile halledilebilecek bir şey. Eğer benim de kullandığım GooMass Eğitim Kitini alırsanız, avcı tekniğı hakkında daha fazlasını öğrenebileceğiniz gibi adwords eğitimi ile daha kaliteli reklamlar oluşturma ve de 100TL'lik bedava adwords kuponuna ve daha fazlasına sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder