8 Kasım 2015 Pazar

PTC Sistemi ile Ne Kadar Para Kazanabilirsiniz?

ptc siteleri ne kadar kazandırır

Ptc siteleri ne kadar kazandırır? Önceki yazıda ptc sisteminden bahsettik ve bu sırada ptc sitelerinin diğer kazanç yöntemlerine kıyasla kayıt olduğunuz andan itibaren para kazandırmaya başladığını da söyledik. Peki ptc sistemini kullanarak ne kadar para kazanabilirsiniz? Bu yazıda bunu göstermeye çalışacağız.

İlk olarak kazanacağınız para ptc sitesine göre farklılık gösterecektir. Bunun, farklı kazanç yöntemleri ve tıklayabileceğiniz reklam sayısı gibi nedenleri vardır. İlk olarak bahsetmek gerekirki ptc sitelerinde para kazanmayı sağlayan temel yöntem reklam tıklamalarıdır. Sistemin temelinde bu vardır. Para kazanmak için tek yöntem reklam tıklamaları olmasa bile çok önemlidir ve çoğu ptc sitesinde para kazanmaya devam edebilmek için günlük belli sayıda reklam tıklamaya devam etmeniz gerekir. Bu da siteden siteye değişmektedir.


Peki reklam tıklamaları ne kadar para kazandırır?hiç uzatmadan söylemek gerekirse günlük reklam tıklamalarından ortalama 0,03$-0,04$ gibi bir miktar kazanırsınız. Bu miktar tabiki uğraşmaya değmez. İşte burada bahsettiğimiz ptc sitelerindeki diğer kazanç yöntemleri devreye giriyor. Diğer kazanç yöntemlerini de kullanarak tek bir siteden aylık 50-100$ kadar gelir elde edebilirsiniz.Bu yööntemler siteye göre farklılık gösterebilse de bazı ortak yöntemler de vardır. Bunlar:
  • Bulacağınız Referals(Ref)'ler,
  • Şans oyunları,
  • Yapabileceğiniz görevler.
Bunların tam olarak ne anlama geldiği, nasıl yapılacağını ve nasıl gelirinizi arttıracaklarını bir sonraki yazımda anlatacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder