11 Kasım 2015 Çarşamba

Ptc Kazanç Yöntemleri!

Ptc Kazanç Yöntemleri

Ptc Kazanç Yöntemleri nelerdir? Ptc sisteminde temel kazanç yöntemi-bu sistemin temelini oluşturan- reklam tıklamalarıdır.Her ne kadar sistemin temelinde reklam tıklama bulunsada tek kazanç yöntemi bu değil elbette en fazla kazanacağınız yöntem de. Fakat günlük reklam tıklamalarına devam etmeniz gerekmekte yoksa bir süre sonra diğer yöntemlerden para kazanamayabilirsiniz.

Şans Oyunu - Grid




Neredeyse tüm ptc sitelerinde bulunan grid şans oyununda genelde yukarıdaki gibi küçük kare parçalara bölünmüş bir resim bulunur. Sizin tek yapmanız gereken karelerden birine tıklamak ve çıkan reklamın süresinin dolmasını beklemek. Şans oyunu olduğu için her seferinde ödül kazanamazsınız. Günlük belli sayıda katılabildiğiniz oyunda genelde para ve premium hesap ödülü bulunur. Bu ödüller de ptc sitelerine göre farklılıklar gösterir.


Görevler


Görevler genelde android telefon üzerinden yapabileceğiniz görevleri içerir. Belli bir programı yüklemenizi-kullanmanızı veya bir şeyi satın almanız durumunda size para öder. Ücretsiz ve Ücretli olanları vardır. Ücretsizler sadece programı yükleyip bir süre kullanırsınız, ücretlilerde ise program içinde bir şey satın almanız veya kredi kartı bilgileriniz ile kayıt olmanızı ister.

Referals Bulma


Referals, yani kısaca ref dediğimiz sizin referans linkiniz ile kayıt olan kişilerdir. Yani sizin siteye yönlendirdiğiniz ve kayıt olmasını sağladığınız kişiler. Bu sistem her ptc sitesinde bulunur ve belki de size en fazla para kazandırabilecek yöntemdir. Şöyle ki refiniz olarak kaydolan kişiler için bir değişiklik olmazken onların tıkladığı her reklamdan siz de ekstra para kazanırsınız. Bu da demektir ki ne kadar çok refiniz olursa o kadar fazla günlük para kazanırsınız. 

Diğer


Bazı ptc sitelerinin bunlardan farklı ekstra kazanç yöntemleri de vardır. Örneğin anket doldurmak gibi bu kazanç yöntemlerinden siteleri tanıtırken bahsedeceğiz.

Evde para kazanmak isteyenler, internetten kazaç elde edebileceğini görenler iste ptc sitelerinin kazanç yöntemleri bunlar. Aklınıza takılan sorular olursa yorum yazabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder